Dubliner pub

Cel mai vechi pub irlandez din Bucureşti

În cadrul Hibernia SRL funcţionează Dubliner, cel mai vechi pub irlandez din Bucureşti. Noi întreţinem relaţii strânse cu mulţi membri ai comunităţii irlandeze din Bucureşti şi promovăm produse irlandeze şi cultura irlandeză. Servind de peste un sfert de veac drept loc de întâlnire şi socializare străinilor şi localnicilor deopotrivă, Dubliner nu este un simplu pub, ci este considerat de mulţi o veritabilă instituţie. Clienţii noştri, un fermecător amestec cosmopolit de oameni din toate domeniile, cunoscându-se aproape toţi între ei, creează un mediu cald şi prietenos în care orice vizitator nou se simte imediat ca acasă.

La Dubliner se vizionează frecvent meciuri de rugby şi de fotbal; pe lângă toate canalele de sport locale, sunt disponibile Sky Sports şi BT Sports. Dubliner serveşte, de asemenea, drept casă echipelor de darts Meds şi Eagles, două dintre cele mai longevive din Liga de Joi. Frecvent, trupe de muzică irlandeză tradiţională încântă cu prestaţia lor auditoriul, de Ziua Naţională a Irlandei (St Patrick's Day), de Halloween, precum şi cu diverse alte ocazii.

În fiecare miercuri organizăm un concurs de cultură generală (pub quiz) la care participă cu religiozitate echipe formate din clienţii fideli ai localului.

Hibernia-SRL---Dubliner-pub.jpg

This website uses cookies ro. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy

I accept